Am nevoie de un server dedicat pentru web site-ul meu

Ca proprietar al internet site-ului web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca website-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta web site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce suggestion de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare treatment este de obicei trecute cu vederea este specific ce fel de web hosting vei avea nevoie pentru web page-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe treatment le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți determine dacă website-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Hosting?

Shared hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Net disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte web site-uri care utilizează același hardware.

Aceasta înseamnă că web site-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza wholeă a serverului. Care poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un internet site care a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei care au început deja sau sunt dornici să își păstreze web site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți web site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru internet site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în care aveți nevoie de internet hosting dedicat, atunci sperăm că web site-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat internet hosting, în basic, oferă website-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web site care nu practică măsuri de securitate solide, website-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Manage asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un personal de asistență solid.

Caracteristicile suplimentare treatment vin echipate cu web hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu great de găzduire pentru web-site-ul dvs. World-wide-web.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, swift și personalizat pentru web-site-uri mai mari (sau web-site-uri treatment primesc mult trafic). Dacă ați început pe un prepare de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța web site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să confrontți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on the internet, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de web site-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web site gazduire site care este mai rapid, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să faceți enhance la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web-site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un system de găzduire comun ar putea potrivi internet site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare tip de proprietar al web page-ului, toate susținute de uptime ninety nine,nine% și o garanție de 45 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *